Otteluraportti kgb

Go down

Otteluraportti kgb

Post by blind on Thu Oct 13, 2016 8:49 am

Hcn jääkiekkojoukkueen kotisivujen jäähyväisottelu kgb (kristianin gosbel raiders) kanssa.

- kotisivut päätettiin yksissätuumin sulkea ennen toimittaja Tolosen raporttia

Hcn kgb


(Playoffsien ensimmäinen kierros joka pelattiin ystävyysotteluluontaisesti.)


Otteluun lähdettiin kättelykierroksen ja loputtomien kauniiden puheiden kautta.

Itse jännittävä ja tunteikas kisailu käytiin veljeyden ja suvaitsevaisuuden nimissä.

 Molemmat joukkueet pääsivät heti maaalin makuun. Ensin ajassa 00:26 kgb siirtyi napakalla rannelaukauksella tarkasti yläkulmaan ja heti toiseen päähän päästyä 18:54 monterosson kauniilla kikalla ja onnekkaalla momentum pomppimisella 1-1.

Toisessa erässä momentum vaihtui taas kgblle. Hienojen kuvioiden päätteeksi ajassa 00:14, 02:34, 04:02 ja 10:12 löysi kiekko tiensä hcn maalin oikeaan yläkulmaan. Loppu erä mentiin hyvässä hengessä. ratkoen kerta kerran jälkeen kuka luistelee nopeiten.

Kolmas erä maalito, lukuunottamatta kgbn oivaltavaa tilannetta jossa kiekko päätyi oikean yläkulman kautta maaliin. Herrasmiespalkittu puolustajapari Later sekä Dali kävi onnittelemassa hienosta maalista ja tämän ainutlaatuisen tempun lupasikin vierasjoukkueen pelaaja opettaa pelin jälkeen myös hcn hyökkääjille.


Ottelu oli kaikin puolin kelpoa jääkiekkourheilua mistä jäi jokaiselle osanottajalle hyvä mieli ja poskiin terve puna. Kiekkoa liikutettiin kauniisti ja luistelu oli sulavaa. Maalivahtien ajottainen notkeus oli henkeä salpaavaa. Momentumia seurattiin enemmän kuin kiekon liikettä.


Monen nuoren kannattajan kuultiin haluavan olla isona kuin monterosso tämä pukeutuessa tyylikkästi ja syöden kauniisti. Rouvat vierelläni kertoivat luigin olevan sivistynyt gentlemanni. - Tänään momentum ei ollut puolellamme ja roolitukseni ei kääntänyt minua oikeaan asentoon kertoo hyväntuulinen monterosso faneilleen pukiessaan valkoisia ajohanskoja superurheiluautonsa alfa romeon luona, joka herättäisi kateuttakin mikäli se ei olisi jumalaton tunne ja siten synti.


Muita illan tähtiä oli koko lannistumaton joukkue joka otti osaa kilvoitteluun urheiluhengessä josta olympia aatekkin kumpuaa. Iso kiitos gosbel raidersseille näyttävästä pelistä josta aiomme oppia paljon ja muistella kohtaamista tänä pyhänä päivämääränä.


Lopuksi halasimme!


Hcn - kgb 1-5

Monterosso 1+0 josta muille syöttöpiste. 1min.


Sää hallin ulkopuolella oli tyyni, kuulas ja komea kuin talvinen latomaisema. Ulkolämpötilaa oli +4 ja raikkaassa hallissa +3 ilman ollessa mukavan kostea niinkuin tähän vuoden aikaan kuuluukin olla  kuiva ilma on kuitenkin hieman kovempaa hengittää etenkin jos on jotain vaivaa kun tähän aikaan talitinttejä oli enemmän js kuuskoskella sorsatkin hakeutui lämpimään osaan vesistöjä vuonna 75 ja 83 on ollut lämpimämpää kuin tönään ja eilen kalenteri merkintöjen mukaan paitsi lounassa missä tuuli teki säästä kylmän seraavan pelin aikaan on kuutamo ja siitä sitten kanssa raporttia jos sää sallii.

Kyllä lunta ja pakkasta vielä tulee, nautitaan nyt tästä lauhasta säästä

blind

Posts : 8
Join date : 2015-02-02

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum