Otteluraportit

Go down

Otteluraportit

Post by Admin on Mon Jan 26, 2015 11:46 pm

....

Admin
Admin

Posts : 2
Join date : 2015-01-26

View user profile http://nilkkatulehdus.board-directory.net

Back to top Go down

Re: Otteluraportit

Post by blind on Mon Feb 02, 2015 6:20 pm

HCN- THC


Hcn siirtyi suuren kohun saattelemana vakiinnuttamaan paikkaansa nelos divariin.

Kapteeni Tsekki Primadonnan yksiselitteisen ilmoituksen mukaan; Nilkkalaukaus ei tulisi pelaamaan yhtäkään ottelua loppuun ranteenvenyttäjiä vastaan ja mikäli kalenteriin sellaisia ilmestyy, joukkue tuskin saapuisi paikalle. "Venytelkööt ranteitaan kylmässä ja pimeässä hallissa keskenään" tähdentää Primadonna.

Kolmannen peruuntuneen ottelun jälkeen Beaver arenalle saapui THCn Veikot yhden ketjunsa voimin missä kaksi ammattistatuksella ennakkoonnilmoitettua pelaajaa. Ehkä joukkue oletti saavansa pisteet kotiin vain käymällä Tattarisuolla kääntymässä kaljapullot kourassa mutta näin ei käynyt tällä kertaa. Hallilla oli odottamassa Thomas Later joka vastustajan koostumuksen nähdessään soitti Dalin vesilaitokselta ja riensi hakemaan Primadonnaa takahuoneesta katsomasta cheatersiä. Vakuutettuaan kapteeninsa siitä, että vastustaja on alivoimaisuutensa lisäksi selvästi pilvessä: twiitattiin faneille pelin käynnistyvän tänään.


Luigi Monterosso oli toista peliään vuokralla Turun palloseuran rivissä, missä ei saanut peliaikaa joukkueensa johdettua alusta loppuun.


ITSE PELIIN


Ensimmäinen erä: Later pommittaa Primadonnan kanssa luulot pois.

Dalin esitellessä avauksessa kolme metristä mailaansa ja tanssittuaan tiputanssin kertoen samalla laulamalla, ettei aio poistua ollenkaan omalta puolustusalueelta on THCn laiturien laajentuneet pupillit epäuskoiset. Vierasjoukkueen keskushyökkääjän virkaa täyttää hätäpäissään ylösnostettu autonkuljettaja ja Primadonnalla ei ole vaikeuksia ottaa lähes jokaista aloitusvoittoa. Tästä ylivoimaisuudestaan virtaa saanut maajoukkuepelaaja intoutuu myös taklaamaan.

Kova painostus vastustajan huökkäyspäässä saa aikaan molemminpuolisen jäähysuman. Primadonnan sukeltaessa taklaustensa jälkeen, Laterin ajaessa vasemassa laidassaan miestä oli sillä kiekkoa tai ei ja Dalin huitoessa pään korkeudella pienikokoisia vastustajia teräväksi vuollulla mailallaan. Myös vastustaja saa jäähyjä lähinnä väärinkäsityksistä.

Harvat hetket ylivoimaa ovat murhaavan tehokkaita nilkkatulehduksen siirtyessä ensin Laterin lämyllä sekä Primadonnan ohjauksella kahden maalin johtoon.Toinen erä: pelikirja alkaa purra.


Valmentaja Coddard saapuu puuskuttaen halliin ja alkaa piirtää flappitauluun kuviota sekä raamatun jakeita joissa tasoitetaan alivoimalla Laterin kovan pommin jälkeen. Kukaan ei tohdi tai pidä tarpeellisena korjata joukkueen olevan johdossa ja vielä ylivoimallakin.

Dali pakottautuu johtoaseman turvin ja Coddardin jumalan vihaa peljäten liikkumaan omalta alueelta jäykin jaloin myös toiseen päähän. Pelin jälkeen Salvador selittelee entistä kankeampaa liikkumistaan luotiliiveillä. Puhtaasta erästä ei jää tilastomerkintöjä ja Coddard esittelee tauolla lehdistölle pelikirjaansa: raamattua.


Kolmaserä: pelistä tehdään vielä jännittävä.


Heti erän alussa valmentaja antaa puolustajakaksikolle hienovaraisen vinkin kurkunleikkaus eleellä. Thomas Later vastaa keskisormella ilmeisesti osoittaessaan kauden maalimääränsä tai tulostaulua. Dali epäröi mutta viskaa olan yli hanskansa joista toinen päätyy valmiiksi jäähyaitioon, toinen katsomoon. Vastustajaksi valikoitunut laituri panomies91 kerkeää sanoa mitä vittua kunnes tiputtaa kohti syöksyvän puolustajan iskulla vastapalloon. Halli kohahtaa hiljaiseksi lukuunottamatta Primadonnaa jota naurattaa.

Laterin taklattua ohi ja Primadonnan odottaessa puolenkentän passia vastustaja tällää kavennuksen. Puolustaja Dalin palattua jäälle saadaan ylivoimahyökkäys neljällä mikä vihelletään poikki juuri kiekon lipuessa kauniin nelikon syöttökuvion päätteeksi maaliin. Dali makaa kahden THCn hyökkääjän päällä, pitäen kiinni kolmannesta ja vapaalla kädellä yrittäen lyödä (heidän mukaansa lähinnä raapia mutta myös purra). Tuomarikaksikko viheltää näkemättä tappelurangaistukset vastustajien  Kiinan Muurille sekä Dalille 2min rangaistuksen aloittamisesta.

THC tasoittaa ylivoimalla Laterin ja Primadonnan törmättyä toisiinsa hyökkääjän yllättäen laskeuduttua puolustamaan.Jatkoaika: kerrankin.

Peli näyttää ensimmäistä kertaa molemmilta osapuolilta jääkiekolta missä yritetään koko sydämmellä. Nilkkalaukaus ei onnistu samaan täytemiehillään kolmea reboundiaan, kahta tyhjää maaliaan eikä läpiajoaan sisään. THCn hyökkäykset ovat vaarallisia mutta kilpistyvät ohivetoihin. Lopulta peli ratkeaa löysään siniviivavetoon jonka Primadonna vaatii nimiinsä muka ohjattuaan sen sisään. Kukaan ei jaksa väittää kauaa vastaan.


HCN 3 THC 2


"Vanha testamentti ja sen teesit! Emme voi hävitä sillä jumala on puolellamme" Francois Coddard


blind

Posts : 8
Join date : 2015-02-02

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum