VIIKKOTIEDOTTEITA

Go down

VIIKKOTIEDOTTEITA

Post by blind on Tue Oct 18, 2016 6:59 am

HCN TIEDOTTAA

Luigi Monterosso vuokrataan tepsiin.

Tähtihyökkääjä Monterosso siirtyy seuran vahvuuteen välittömästi ja laina-aika on 1+1+1 pelin mittainen. Kaupassa hcn saa 3 varausoikeutta tepsin pelaamattomiin junioreihin sekä merkittävän rahallisen kerta-korvauksen jolla aiotaan maksaa Laterin palkkarästejä.

Tps kaipaa nyt maalintekotaitoa jota hc nilkkatulehduksen kasvatilla on rutkaasti, vielä piilevänäkin. Lisäksi Superlatiivi Monterosso tuo joukkueeseen lannistumatonta johtajuutta, etenkin alivoimalla tasoitusta hakiessa, sekä laajasta kokemuksestaan pelitilanteesta jossa ollaan seitsemän tai enemmän maalia tappiolla.

Luigi Monterosso kertoo odottavansa jännityksellä ajomatkaa alfa romeollaan Turkuun ja paikallista pikaruokakulttuuria. Tavoitteekseen kolmen pelin aikana hän asettaa hattutempun ja 10 taklausta per peli sekä mestaruuden.

Monterosson poissaolon ei uskota vaikuttavan nilkkatulehduksen otteluiden lopputulokseen vaikka viihdearvo siinä kärsiikin tuumii faniklubin kunniapuheenjohtaja Kaikkonen.


Myös Primadonna oli neuvottelujen kohteena mutta sopimusteknisistä syistä emme voi kertoa kariutumisen syitä tarkemmin.

(Nimettömät lähteet paljastavat, että tilaisuus on odotetun pannukakku, lähinnä kyse on oman egon pönkityksestä, vittuilusta organisaatiolle sekä sopimuksen porsaanreiästä. Primadonnan sopimuksessa on todennäköisesti pykälä joka mahdollistaa sopimuksen purun ellei seura ole pelannut kolmea kautta 4.divisioonassa tai ylemmässä vuoden 2015 ensimmäisen kvartaalin loppuun mennessä. Tilaisuus sekä pykälästä infoaminen nousivat tapetille nyt, koska ensi kaudella aloittava milanolainen khl-joukkue on tehnyt jostain syystä tälle hasbeenille huikean tarjouksen. Lähipiirissä pelätään, että joukkue ajautuu nyt syöksykierteeseen, koska primadonna tekee kaikkensa nousun estämiseksi, kuten myös turusta maitojunalla palannut luigi monterosso joka potenee sairaalloista mustasukkaisuutta, että tuo itserakas pitkätukkajuntti sai tarjouksen kotimaansa tulevaan superjoukkueeseen ja luigi ei..)
- käytävä juorut

__

"Monterosso kommentoi yllättävää vierailuaan:" Odotan innolla, olen kuullut pelkkää hyvää tuosta länsirannikon helmestä. Suomen alkuperäinen pääkaupunki ja kulttuurin osalta nykyinen. Paikan eurooppalaisuuden tason ansiosta tunnen olevani henkinen turkulainen jo valmiiksi. Helsingissä aitous on kadonnut jo aikoja sitten idästä suuntautuneen invaasion ansiosta. Odotan siis innolla pääsyä sivistyksen pariin! "
– ITAliaano suomessa, aikalaisjulkaisu

__

TEPSI TIEDOTTAA

Tervetuloa welcome medbörjare Luigi!

Meillä täällä, kaupungissa, jolla on loistava menneisyys, otamme ilolla vastaan kaiken saatavissa olevan avun J Ahdinko on kova, mutta voimme silti paksusti. Koska emme ole onnistuneet aikoihin saamaan ketään SAPKOsta ja kun juniorikasvatuksemme menee vinoon jo kotonona; on aika suunnata katseemme sinne, missä menestys on lähes yhtä kovaa – niinpä löysimme huhupuheiden perusteella seuran, jota googlekaan ei löydä tai minkä kotivut tahi verottajalta saatu numero toimi. Lyhyiden intensiivisten neuvotteluiden jälkeen saimme enemmän kuin mitä halusimme - tästä jatkuu menestystarina vailla vertaa!

Kaupungissamme on yleisesti hyvin tunnettu alakulttuuri jonka uskomme tyydyttävän ystävämme mieltymyksiä. Perillä odottaa magnum leka aitoa elyseetä!

Tervetuloa vielä kerran monte, unohdettuun kaupunkiin molempipuolisen joen varrella!


Hunajata! hunajata?

TPS
Edustusjoukkue.


__

TEPSI LAITURIN ENSIMMÄINEN LAINAPELI SAATTOI JÄÄDÄ VIIMEISEKSI


Peliaikaa 1-6 päättyneessä ottelussa luigi sai tasan kolme minuttia. Peliajan vähäisyyteen mahdollisesti vaikutti kaksi 5min rangaistusta; laitataklauksesta sekä ryntäämisestä. Toisen jäähyn nopealiikkeinen laituri sai oman joukkuetoverinsa kolaamisesta ja uhri lähetettiin saamaan parempaa hoitoa Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Tästä huolimatta Luigi ehti tehdä edustamansa joukkueensa ainoan maalin.

2Autoin joukkuettani ja mielestäni meillä oli momentum. Aloittaa tahdon chatistä tavoitettu legenda. Se tuomari oli sitten puusilmä! Toinen jäähyni oli kyllä päivänselvä keihästys. Eikä tämä ole mikään vanha vitsi! Jostain syystä en saanut enää peliaikaa sen silti tunnollisesti kärsittyäni. Ei tuo liigan taso nyt niin kova ollut, kuin saattaisi olettaa - vierasjoukkue oli kyllä kova..” pohtii Luigi ja päättää haastattelun ohittaakseen edellä ajavan auton turunväylällä matkallaan illan hcn peliin.

”Innolla odotan seuran yhteydenottoa!”
Viittaa Monterosso tapetilla olleeseen kohuun nollasoppareiden tulosta bisnekseen. Monterosson sopimus on vahvuuteen tarvittaessa kutsuttava, jossa työnantajapuolella on yksipuolinen päätös. Jääkikkoliiton Luigi laittoi hyvin hiljaiseksi liityttään YTKhon ja twiitattuaan iloisesti ”Rentoa, eikö?”


Loppukevennyksenä

Hunajata! Hunajata? Maalilaulun kuultuaan ja siitä kovasti pidettyään Montemies keksi idean omasta henkilökohtaisesta viisustaan joka kuultaisiin aina hänen scorettaessaan tai annettuaan kontaktin mikä johtaa vastustajan loukkaantumiseen. Tässä siis ensimakua illan peliin mikäli alfonso taittaa matkan tai muu kyyti järjestyy loppumatkaksi:

www.youtube.com/watch?v=HlTbeEMfOTo
Kauniita naisia aiemmin katselin minäkin
Sellainen hurmuripoikako ollut oot sinäkin?
Menneet on menneitä haittaa ei, ei
Roihuva rakkaus kaiken sellaisen mielestä vei
Pylly vasten pyllyä pump-pump
Siinä sitä jotakin on… ai ai ai…
Pylly vasten pyllyä pump-pump
Kuumat väreet aikaan se sai niin se sai
Leikkimieli arjen vie harmaan
Tahdot varmaan tanssia näin
Pylly vasten pyllyä pump-pump
Siinä sitä jotakin on… ai ai ai…
Mulle sä sinkosit sieluuni sykkivän kipinän
Kättesi kosketus synnytti tänne näin kipinän
Leikkiä tahdomme kaksin näin, näin
Missä ja milloin me ollaan ihan vain selvinkin päin
__

HCN VIIKKOTIEDOTE

Kevään tuulet ja sateet on saapuneet pilviselle Tattarisuon teollisuusalueelle.
Päämäärätön tahkominen vitos divarissa on saanut hengitysilman tuntumaan hallissa entistäkin homeisen kosteammalta. Välit on tulehtuneet entisten kiistapukareiden omistaja-valmennus-pelaajat lisäksi myös muiden alaluokkien keskuuteen. Tukkanuottasilla on ollut etenkin hyökkäys vastaan puolustus. Puolustuksen huokaillessa ylidramaattisesti tehottomuutta ja hyökkäyksen kadotettua millintarkat pelikuvionsa kilpakumppanien tullessa siniviivan yli. Kokeilu laittaa pakit ketjulla maalitolppaan kiinni ei toiminut odotetulla tavalla: Laterin kiskoessa maalin paikaltaan ja Marxin melkein tukehduttua.

Seuraa on vahvistettujen huhujen mukaan yritetty myydä arabisijoittajille, mutta neuvottelut katkesivat heti ostajaehdokkaitten käytyä kuplahallilla.


Mamma mia mikä pizza!
Dolmio mainoksessakin esiintynyt De Trobea Calabreasta yrittää antaa joukkueelle näyttöjä siirtyäkseen (Tepsillä lainassa olevan) legendaarisen homoikoni Luigi Monterosson tilalle. Heterouttaan uhkuen miehen valintana on päinvastainen; vasenlaita. "Ole kuullu et Later halua se paikka, minä olla parempi ku pikku-Thomas, minä iso poika! mumminiso poika!" De Tropean pituus on kyllä kunnioitettava, arviolta 2,06 metriä tai kuten häneltä itseltään kysyttäessä: "26senttimeriä äidi rakkautta!". Nopea hiilihydraattisia kiloja (jäljistä jäällä päätellen) on vähintäänkin 120, ehkä jopa 130 jos mittaukseen käytetään painovoimanvakiota massan kiihtyvyyteen 2km meren yläpuolella olevassa painottomassa tilassa. Yleistä spekulaatiota joukkueessa on aiheuttanut se, johtuuko 'Calabrienin pirttikosken' luistelu avoimista nauhoista ja tarkemmin: eikö se osaa vai yllä sitomaan niitä. Joka tapauksessa yhden pelipaidan virkaa ajavat kaksi yhteen nidottua pelipaitaa, nähdään ihan esteettisestikkin liian peliä häiritsevänä. Joukkueemme kuitenkin uskoo ja tsemppaa, että miehellä on tulevaisuutta ravintolalalla!

Tehoja De Trombea on saanut yhden(1) maalin ja joka pelin erätauoilla tukitun vessanpöntön.


Luigi Monterosso kampaajakouluun?
Tähtihyökkääjä monterosson kuiva kausi Dont Tell Maman ulkopuolella on pistänyt hyökkääjän epäilemään kykyjään ja siten pelin mielekkyyttä. "Scoretan kyllä illasta toiseen. Mutta peliltoina ei tee enää edes mieli". Monterosson mukaan pelissä pitää olla kikkaa ja munaa sen jälkeen."Miksi minun pitää olla nii kuin muutkin? Miksi muut saa olla mitä on, mutta minä en? Miksi en saa maalia? Ja mikä on siniviiva?" Pohtii Luigi. Tähtilaituri on poissa seuran vahvuudesta ainakin viikon. "Serkkupoika kyllä bängbäng". Toivomme sankarimme palaavan levänneenä, uudella kampauksella, muutaman kilon ja sentin keränneenä sekä yksilöurheilijan taistelutahdon takaisin saaneena!

Lisäksi agitaattori Salvator Dalin eli nykyisen Carla Marxin vaihdettua sukupuolta sekä ihonväriään, huolta on aiheuttanut Coddardin reistaileva eturauhanen. Mikäli valmentajalla nähdään ase on se jatkossakin takavarikoitava välittömästi, ennenkuin masentuneen oloinen Coddard tekee jotain suunniteltua ja peruuttamatonta. (Tietääkö kukaan olisiko Jone Humaani Sollin lomautuksen takia kiinnostunut palaamaan entiseen pestiinsä?)


Uudet pelipaidat
Olemme uudistaneet vaatetuksemme. Entiset armeijan nallepuvut voi palauttaa varustelekaan ja vähänkäytetyt Tattarisuon Kehariurheilijoiden työasut on noudettavissa välinevalmentaja Vljadimirri Kotowicelta.


Nimikyltit
Työasuun kuuluu liigan kurinpitolautakunnan vaatimuksesta joukkueessamme nimikyltti myös etupuolelle. Tällä parannamme duunareiden oikeusturvaa tilanteissa joista voi seurata pelikieltoa.


Nilkkalaukaus ryn Bridget Kaikon terveiset
Väkisin, kesken kaiken kivan, vastavirtaan poistuminen ja intiimien kuvien lähettely faniklubilaisille on vast edes toruttava teko.


Laus Alme
Omistaja/Myyjä
HCN NilkkatulehdusLuigi monterosson palaute Turun linnan mäeltä.
"Cazzo di perse! Kuivia jätkiä. Rossi ei muutu! Ei lättysyötöt- ei mikään! Miksi se olisi joukkueelta pois jos kikkaan oman maalin takana? Miksi Tahdon asiaa ei oteta tässäkään vakavasti? Mitä vikaa sekkupojassa on? Yhtälailla se istuu jäähyllä kuin minäkin! Vitosesta kyl aina rauhoitutaan loppu peliksi. Razismia? Rajoittunutta! Suppeeta! Valot päälle kuivikset! Ei tää oo mikään joukkue, tää on kasa yksilöitä toteuttamassa mielihalujaan haluamassaan järjestyksessä! Jos mulla ei oo kivaa niin ei muillakaan tarvii olla! Becco! Jos mulla on kivaa ei muilla tarvitse olla! Me itaaliassa osataan kyllä lakkoilla! Tehkää vallankumouksenne vaikka ranskassa. Arrivederci los cornuttos!

Ps. Oon ihan brokenbackmountainis!"


__

VALMENTAJAN TERVEISET
(Käännös google translate)


Herätys homot.


Pelaajarviot:

Thomas Later
Ainoa joka harjoittelee ja haluaa kehittyä. Harjoittelu tosin alkoi 10vuotta liian myöhään. Loistaa peliälyllään kunnes sokaistuu turhautuneeseen raivoon joka ei purkaudu edes taklaamalla pystyyn tuplamäärän ja karjumalla omaa nimeään.

Tsekki Primadonna
Pitää mykkäkoulua, mutta toisaalta parempi kuin ei ole tietävinään valmennuksesta. Alkaa hieroa naamaansa ensimmäisen vaihdon jälkeen ja neuvoo muita kun oma peli tökkii. Tupakkalakkoni tuhoaja eikä edes tarjoa nuuskaa. Rakentaa paremmin lyömällä otsalla naulaa kuplahallin seinään.

Luigi Monterosso
Aamujäällä darrassa ja pelissä nousuhumalassa. Osaa syöttää, kuljettaa ja maalata, ei vaan keksi oikeaa järjestystä. Väläyttelee osaamistaan kunnes muistaa olevansa tähti ja yleisö poistuu epäuskoisena hallista kesken pelin.

Carla Marx
Neekeri. Ruoskimalla, ampumalla ja ruoskimalla vielä sen jälkeen oppisi paikkansa kentällä ja elämässä. Osaa joko puolustaa tai hyökätä, muttei näköjään samassa pelissä. Paksu kallo jota takomaan tarvittaisiin konainen klaani. Oppisi samalla olemaan katsomatta silmiin. Tarvitsee joko lasit tai lapion.

Jokainen kyllä tunnistaa alta itsensä!

1. Ylpeys (turhamaisuus)
2. Kateus
3. Viha
4. Laiskuus
5. Ahneus
6. Ylensyönti
7. Himo

Tarvitseeko nimiä mainita?

Ei me niin huonoja olla - vaan te olette.
Pelikirjani on suoraan ainoalta oikealta jumalalta, ihmisen kirjoittamasta raamatusta. Sitä tulee lukea ja noudattaa kirjaimellisesti, minun tulkintani mukaan. Muutoin sinetit murtuvat vitsaukset ottavat koko maanpäällisen joukkueen lopullisesti valtaansa alkaen heinäsirkoilla ja mittavan kiirastulen jälkeen siirrytte helvetin pätsiin kadotukseen jossa itse perkele hallitsee ikuisia harjoituksia ja ystävyysotteluissa astuu vastaan vain taivaallisia ranteenvenyttäjiä joita johdan Minä pyhässä hengessä yhdessä arkkienkeli gabrielin jeesuksen kristuksen veren ja pyhän neitsyen...


KUNNIOITETTU

Francois Coddard
True Believer Chosen One

7200 faarenhaitin peltihallilta anno domino

__

VIIKKOTIEDOTE
HCN VAIHTORULETTI PYÖRII

Vai pyöriikö?
Francois Coddardin uhattua nokkelasti Salvator Iladia harjoitusleirityksellä Quantamossa oli kevennyksestä kaikilla hyvä fiilis. Hymy alkoi hyytyä NSAn tultua seuraamaan SUPOn edustajan kanssa aamujäätä. Ilad teki Dalimaisen katoamistempun ilmoitettuaan menevänsä naassev. Joukkueenjohtomme ei katso käännettä ollenkaan pahana, sillä tekotaiteellinen postmoderni kikkailu alkoi olla jo hyvää David Lynchia, joka vei huomion itse tekemisestä ja - Primadonnasta. L.H.Alme ilmoitti ihan varmuuden vuoksi Tattarin-Sanomissa koko joukkueen äänestävän ihan käskystäkin Persuja sekä vakuutteli, että jihad jää yleensä viimeisen erän kahden maalin takaajoon, missä hurmoksen uskonnollisuuden aste jää Daavidin oksan tasolle.

Oikea pakki on viime aikoina vaihtunut kuten rumpali SpinalTapissa.
Tämänkertainen tulokas on Saksan Bernistä. Jo vuonna 13 a.d. Sparrissa esiintynyt Carl Marx on pelityyliltään " työmyyrä" voiden pelata puolustuksen lisäksi paikkoja vl/kh/ol. Hän on kykenevä kiekolliseen peliin ja Primadonnan ollessa kokeilemassa pelinrakennusta rugbyn neitiversiossa- myös aloittamaan. Tulemme peluuttamaan Marxia myös maalissa, kun menestys vajoaa tasolle 'aivan sama'.
Sopimuksen arvo on tonnin luokkaa ja keston määrittelee Varamiespalvelun sopimusehdot.

"Nyt saatiin pesunkestävä mamu! Työmoraali sillä on rautaa ja kestävyysvajeessa onkin paikkaamista." Joukkueenjohtaja
"Onks tää sama mies? Vaan burkha puuttuu. Mä en jaksa opetella enää noiden nimiä." Kouluterveydenhoitaja KorpiAro
"Orja. Olenkin aina halunnut omistaa sellaisen. Suvussa meillä oli useita." Valmentaja Coddard
"Ykskin maila katki mä myyn tuon Hjk:n puuvillapellolle potkimaan palloa." Välinevalmentaja Vljadimirr
"Rytmi veressä, toivottavasti se tanssii." Faniclubi Nilkkalaukauksen Bridget Kaikko

"Siinähän yrittää. Tiedättekö tytöt mikä on quarternback.." Primadonna
"Ei toi ainakaan motivaatiota paranna." Later
"Noil on iso maila." Monterosso

Nilkkatulehdus viikkotiedote.

Joukkueessa on havaittavissa pientä pettymystä ja turhaantumista raskaan kauden tässä vaiheessa. Tippuminen kolmosesta kutoseen ei ole mikään syy menettää pelilo, päinvastoin. HCN nousi viime yönä takaisin vitos divariin vaikka vastustajat olikin rasittavia pellejä joita vastaan ymmärrettävästi ei jaksa tosissaan tai leikilläänkään.
Peli on kuitenkin pääsääntöisesti ollut hyvää ja faneilta on tullut hyvästä viihteestä palautetta.
Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan muuttuuko aurinkomme novaräjähdyksen jälkeen singulariteetiksi vai kuinka käykään? Muistuttaisimme vielä että valon säteelläkin voi mennä matkaan 30 000vuotta ytimestä kauniiksi rusketukseksi tai parin vaiheen kautta grillaamaan Jutin skäggänää.

Energia ei katoa koskaan myöskään Nilkkatulehdukselta Beaver areenalla!

"Tulee aika, kun energian tuoton lämpötila kasvaa, mikä johtuu helposti fuusioituvan vedyn vähenemisestä. Hän alkaa tuottaa yhä enemmän kokoon luhistumista estävää energiaa fuusioilla. Onneksi korkeammalla lämpötilalla tapahtuva nopea energian tuotanto aiheuttaa ongelmia: lämpö ei ehdi siirtyä vakaasti ytimestä ulos ulkoavaruuteen (vrt. lämmön siirtymisen hitaus).

Viiden miljardin vuoden kuluttua vety loppuu keskustasta, ja se alkaa hitaasti laajentua. Vähitellen syntyy punainen jättiläinen, joka nielaisee sisemmät planeetat. Tattarisuo sulaa laavapalloksi, ja osa sen kivikehästä höyrystyy avaruuteen. Samalla hän puhaltaa uloimmat kerroksensa planetaariseksi sumuksi, jolloin keskustassa oleva tiivis ydin paljastuu ja muuttuu myöhemmin valkoiseksi kääpiöksi. Jäljelle jäänyt ydin jäähtyy lopulta valkoisesta kääpiöstä, neutronista jolla voi olla villistipyörivän pulsarin ominaisuus - mustaksi kääpiöksi.

Koska kriittinen 1,4 arvo ei ylity emme voi ihailla kaunista supernovaa tai toivoa mielenkiintoista mustaa aukkoa uudelta kotitähdeltämme ja Beaver areenalta.

Jopa aurinko sammuu mutta Nilkkatulehdus ei kuole koskaan!"

-Salvador Dalin jäähyväiskirje

__

HCN viikkotiedote.

Joukkueemme Nilkkatulehdus on saanut takaisin pelilonsa ja -älynsä. Muutos jättää rannari joukkueille pelkkä nessupaketti ja liukuvoide on ollut joukkueenjohdon osaamisen taidonnäyte vailla vertaa! Otteemme on olleet lähes poikkeuksetta voitokkaita 4.divarissa ja kolkuttelemme jo pisteen päässä kolmosta. Tästä joukkue on ollut silminnähden innostunut, lukuunottamatta primadonnaa joka joutunee somimusteknisistä syistä unohtamaan khl seura milanon.

Ongelmia aiheutui viikolla vain ilmeisesti likaisesta vesijohtovedestä aiheutunut sairasaalto mikä sai tajunnan nykimään. Ainoastaan herkkä monterosso jätti pelin kahdesti kesken syyttäen tietämättömästi huonoja huumeita Dont Tell Mamasta.


Laadunvalvonnan tulokset

MONTEROSSO 0/3
PRIMADONNA 2/3
LATER 3/3
DALI 1/3

KESKIARVO 2 HYVÄ ME!!


Huonot uutiset.

Eilisen ylläytäen voitetun pelin jälkeen tunnelma oli katossa. Palautusjuomia korista nautittaessa thomas later kerto lliikuttuneena sen olleen joukkueen paras ja bonuksista 3.divarissa puhuttiin kuin lottovoitosta.

Hyvillä mielin hallilta vesilaitokselle päin poistui myös kapteeni Dali. Sen jälkeen miehestä ei ole havaintoja ja poliisi kertoo tutkimusten miehen osalta jo alitetun eikä katoaminen ei tullut varsinaisena yllätyksenä. Seuraamme tilannetta ja tidotamme heti kun on jotain huhupuheita.


Hyvät uutiset

Joukkueen korvaava puolustaja/oikea laitahyökkääjäksi on pestattu Malmölainen Per-Johan "palle" Samuelsson suoraan rantaruotsista. Hänen 180cm mittansa ovat riittävät ja odotamme etenkin kiekollista peliä kovaotteiseen joukkueesemme. Per-Johan on sukua kuuluisille Ulf ja Kjell Samuelssoneille jotka eivät ole keskenään sukua.

Puolustus ylpeytemme Later opetti esimerkillään ja viittomalla samuelssonille peliä heidän harjoitellessaan 3 täyttä ottelua junnujen kanssa. 2+6 tappeluvoitoilla 2/3 sekä 15 taklauksella hän vakuutti olevansa supertäthti3 statusta. Miten tulokas sopii kovaan divariin nähdään mahdollisesti maanantaina. Smurfiltahan se näyttää mutta ihan hyvä vertailukohta glooriallini, kommentoi Later.

Sopimusta ei julisteta ainakkaan vielä.


Kapteeni

Lupasimme Samuelssonille että hän saa kapteenin statuksen, mutta tästä vielä on kiistaa muun joukkueen ja valmennuksen kanssa.


Varusteiden huollosta

Varusteet voidaan tästä lähtien kerran vuodessa huollattaa Solol pesulassa ilman omavastuuta. Lisätietoja varustevalmentajalta Vljadimirriltä jolta ensi viikon liikuntasetelit on nyt myös tilattavissa.


Lisävuoroja tarjolla

Jokaiseen peliin on tarvetta etenki lyhyihin n. Yhden erän tilauksia, paikkaamaan jäähyjä. Lisäksi Monterosson sairasloma saattaa jatkua.


Sairaslomien väärinkäytöt

Ammattistatauksella olevat hakevat jatkossa lupansa poissaoloon Kouluterveydenhoitajaltamme Korpiarolta. Lähetteet soitettava 11-13 varustevalmentaja Vljadimirriltä.Negatiivisyys lisää negatiivisyyttä!
Arthur Schopenhauer


Joukkueenjohtaja
Alme L.H

__

”Aikaa ei ole toteaa Salvador ja jatkaa, aika käsityksemme olevan vain sarja pysähtyneitä hetkoä joita prosesoimme kykyjemme mukaiseen tahtiin. Dali ilmoittaa myöskin ettei voi osallistua viikonlopun tivolin kiertueesee, koska on hakkaamassa 3 yötä halkoja ja juoksemassa kgbn autoa lumista tietä karkuun ollakseen valmis kamppailemaan ivan dragojen kanssa kikkojen oikea aikaisuudesta. Tänään dali aikoo vielä olla vahvuudessa, omilla vahvuuksillaan, joita soisi muidenkin joukkuetovereiden käyttävän kunnes katsoo tehtäväkseen ilmoittaa mahdollisimman vulgaarisesti millon menee liiallisuuksiin.” – Salvator Dali, vedenottopiste Tattarisuo.

__

VIIKKOTIEDOTE

Palle Samuelson vaihdossa Sapkoon.
Olemme kiitollisia Malmon Pallelle hänen palkattomista suorituksistan joukkueessamme. Annettuaan tarvittavat näytöt Palle sai sopimuksen Sapkon kanssa ja siirtokorvauksena puolustukseen siirtyi Salvator Ilad, josta emme halua puhua enempää. Ilad kulkee burkhassa ei uskonnollisita syistä ja ei puhu mitään tunnettua kieltä. Odotamme hänen tuovan turvallisuutta puolustukseemme ja huolellisuutta hallin siivoukseen.

Joukkueen terveiset Pallelle:
"Se jätkä oli niin ruma että ärsytti jo omaa joukkuettaankin. Tappeli ja lämäs, ahl ainesta muttei miehen mittaainen." Coddard.
"Ihan kiva jätkä hetskuksi mut vois vähän laittautua. Taklas mua pari kertaa nasevasti ja jäi hyvä fiilis" Luigi.
"Wannabe tähti, turhaa huomiota" Primadonna.
"Smurffi, mutta pelimies kun oppi oman tonttinsa. Teki mieli haastaa sekin tappeluun joten jotain se osas" Thomas.


Tsekki Primadonna ja Thomas Later
Joukkueen kantavat voimat ovat väläytelleet ajatusta lopettamisesta. Ainoa keino pitää miehet joukkueessa on uhkailu että paitaa ei nosteta turhaan kattoon ja takas alas mikäli vaahteraliigasta tulee maitojuna.


Coddardin tervehdys
Opetelkaa pojat pelaamaan. Hirvee väninä momentumista. Ei teitä ihan koko ajan tarvii hävetä. Lukekaa jobin kirjaa!

Nilkkalaukaus faniclubin palautteita
Monterosson tuuletukset on kauniita ja niitä on ilahduttavan usein?!
Tsekki on komee ja palle on ruma!!! 1


Kesälomatoiveet
Toiveet palkattomista vapaista tulee toimittaa 3kuukautta ennen toimistolle ja myönnetään aikasintaan ensimmäisen erän jälkeen. Ne, joilla on lomakertymiä, aloittavat kesätauon normaalisti playoffien alkaessa, ilman erillistä ilmoitusta.


Tuntien poikkasusta
Enää ei riitä oma ilmoitus keskisormea käyttämällä, vaan lupa on anottava jokaiselta joukkueen jäseneltä.


Myöhästymiset
Nimiä mainitsematta, Luigi Monterosso, on myöhästymiset karanneet käsiteltävistä. Jatkossa seuraa rangaistus sparrin muodossa Thomas Laterin pakkiparina.

Iloista kevään odotusta kaikille!


Alme

__

"HC Nilkkatulehduksen tuore yhdysvaltalaisvalmentaja Francis Coddard on toimitettu sairaalaan eilisen ottelun tuoksinnassa. Nilkkatulehduksen pelatessa 5v3 ylivoimaa Monterosso ja Dali törmäsivät toisiinsa molempien halutessa kiekon. Coddard aloitti välittömästi naama punaisena karjumisen heittäen fläppitaulun ja toisen kenkänsä katsomokomennuksen saanutta virolaispuolustaja Lateria ohimoon. Lopulta alueelle päästyään joukkue aloitti oman versionsa pakkopelistä eli yksi syöttö omille ja kiekon saanut Tsekki Primadonna koitti heittää laiskan siirron viivaan puolustajalle. Tämä luonnollisesti epäonnistui ja vastustaja karkasi tekemään alivoimamaalin. Coddard oli jähmettynyt sijoilleen ohimosuoni sykkien ja mumisten "those fucking curly haired russian bitches fucks up the whole sport". Tätä seurasi suoraa huutoa ilman tarkoitusperää ja lopulta voimakas potku vaihtopenkin seinään. Sen jälkeen lensivät varamailat jäälle ja voimakkaasti puuskuttanut veteraani lysähti tajuttomana lattialle. Silminnäkijähavaintojen mukaan Coddard sanoi paareilla matkalla ambulanssiin kaksi lausetta "I am not gonna die in this damn barn" ja "this fucking team...this fuc...". Coddardin tila on toistaiseksi vakaa, mutta sydänlääkärin nenä murtui. Vielä ei ole tietoa palaako Coddard vielä penkin päähän Beaver Arenalle."
– Vantaan sanomat


__

Poliisi on vienyt aseen pois ja samaten hallin koristeena olleen Emma Pikakonekiväärin jota kysyttäessä luultiin muka deaktivoiduksi.
"Vastoin odotuksia Francis Coddard palasi joukkueen harjoituksiin. Ensi töikseen mies kävi nykäisemässä kapteenin C-kirjaimen Primadonnan paidasta ja laahusti Dalin luokse. "You've once been a true american so you are the best options from these fuckups..". Later oli varakapteenina suuttunut miten joku jonka rintaa ei koristanut A-kirjain voi nousta suoraan kapteeniksi. Monterosso oli luullut niitä kivoiksi paitakoristeiksi. Sisäpiiri epäilee, että tämä oli lopullinen sysäys Tsekki Primadonnan siirrolle. Mies oli poistunut hallilta samantien ja repinyt nimikylttinsä pukuhuoneesta irti."
– Vantaan sanomat


__

AMMUSKELU TATTARINSUOLLA HCN SELVENTÄÄ

Koska jutut ja huhut ovat lähteneet hallitsemattomasti leviämään ko. tapauksesta. Antaa joukkueenjohtaja Alme lausonnon joka katkoo jutulta lopullisesti siivet:

Viime viikolla uutisoitiin laajasti ampumavälikohtauksesta hallimme tienoilla. Kyseessä oli kyllä joukueemme valmennusjohto, mutta mistään tulitaistelusta ei voida puhua.

Tilanne eskaloitui joidenkin mielestä vakavaksi juuri nimetyn kapteeni Salvador Dalin saadessaan päähänsä, että hänen kuuluu vastata nyt myös kiekollisesta pelistä, edes nimeksi. Houkuteltuaan pakkipariaan Thomas Lateria myös pelaamaan kiekkoa eikä miestä ja tämän kantauduttua valmentaja Francic Coddardin korviin tapahtui tämä uutiskynnyksen ylittänyt pieni selkkaus.

Coddard ennakkovaroittamatta, uhkaamatta edes tappaa, haki autonsa hansikaslokerosta .45 järkeän sotilasmallisen käsiaseen.

Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa muutamaa revähdystä lukuunottamatta, mitkä tulivat tervehenkisen rivakasta kaukalosta poistumisesta.

Asiat on puhuttu suoriksi ravintola Las Vegasin tiloissa, eivätkä ne tule vaikuttamaan tulevaisuuteen, muuten kuin korkeintaan muodollisen poliisitutkinnan osalta.

Nyt toivon ylisuorittaneelle joukkueellemme jälleen työrauhan.


Joukkueenjohtaja

Hessu Alme
Myös suursijoittaja

__

"Olen saanut kutsun Euro Hockey Tourin maajoukkueleiritykselle kotikaupunkiini Zliniin. Harjoittelemme parhaillaan ylivoimaa sekä huitomis- ja heittäytymiskuvioita. Päästessäni lopulliseen Karjala-turnaus joukkueeseen, pukisin rakkaan synnyinmaani punaisen paidan ylleni jo huomenna Suomea vastaan. Täten joudun irtautumaan syvästi kunnioittamani HC Nilkkatulehduksen viikonlopun otteluista, palaten harjoitusvahvuuteen sunnuntai illan tai maanantai aamun aikana. Vielä tämän päivän myöhäisotteluissa lienen joukkueemme vahvuudessa mikäli lentomme Prahasta saapuu Helsinkiin ajallaan.”
- Primadonnan henkilökohtainen tiedotuspäällikkö Anu Saaga


__

HCN NILKKATULEHDUS TIEDOTTAA
nostavansa Curt Lindströmin kuvan hallimme kattoon seuraavan pelin alkuseremoniassa!

Meillä on suuri ilo ja kunnia kertoa itse Lindströmin olevan mukana paikanpäällä tapahtumassa video-tervehdyksellään.
Taustaa: Curt Lindström sai helmikuussa 2007 tuomion talousrikoksista. Henkilöstövuokrausyritys Curre Lindström i Mälardalen AB jätti maksamatta veroja Ruotsin valtiolle. Lindström ajoi puolustustaan väitteellä "olin vain yrityksen keulahahmo".
Emme halua muistaa tätä curren oppina vaan sen kuinka mm95!! Juti! Tupuhupulupu! sekä hevosurheilu!!!1

”- Voiton tahto ei riitä jos häviämisen pelko on voimakkaampi.” – Curre Lindström

Nostettavasta kuvasta järjestetään kilpailu

Ylpein terveisin:

Seuran osa-aikainen omistaja ja velkoja
Viremon grilli

Pelaajien edustaja Dali (vastusti ajatusta fyysisesti)

Konsultti yhtiö Mälardalen AB


__

___

"6.divisioonajoukkue HC Nilkkalaukauksen kovaotteinen veteraanipuolustaja Thomas Later on pidätetty Hakunilan ostoskeskuksen liepeillä käytöshäiriöiden takia. Pitkää putkea valitellut konkari oli valittanut uupumusta, univelkaa ja patoutunutta aggresiotaan. Nollailutarkoituksessa tapahtunut hurvittelu oli silminnäkijähavaintojen mukaan päättynyt huojuvaan nujakkaan pizzerian työntekijän kanssa. Tappelua edelsi Laterin huitominen harjan varrella kohdehenkilöään selkään sekä sääriin. Tiettävästi veteraani viettää seuraavat päivät Tikkurilan poliisiasemalla, kielotiellä. Joukkueen johto ei ole vielä tiedottanut mahdollisista kurinpitotoimista ja Laterin paluusta joukkueen vahvuuten.”
- Uutisen julkaisi ensimmäisenä Vantaan Sanomat

Huhupuhetta ja vihervasureiden panettelua
Vastaa uutisankkaan t.hakkarainen magneettimediassa - uutisointiin nilkkalaukauksen tähtipuolustajan torstaillan sujumisesta.
”Olimme Laten (later), Karalahden ja Nurmisen Pasin kanssa heittämässä tikkaa koko illan. Jokainen voitti vuorollaan ja ruokailimme välillä. Jostain homoista siinä keskusteltiinkin. Jos tämä jutskujen ja mutumaanien loanheitto ei lopu joudun ottamaan ystäväni puolesta asianajajiini mc cannonbolsheihin jyrähtää teuvo melko vakuuttavasti ja tuijottaa alhaalta silmiin uskottavuutta hakien.
– Vantaan sanomat (juttua korjattu t.hakkaraisen pyynnöstä)

___


HC Nilkkatulehduksen ongelmalapsi Luigi Monterosso riitaantui Eashl-sarjan järjestäjien kanssa ja poistui paikalta suu ja ovet paukkuen. Ailahtelevainen Sisilian ruutitynnyri huusi poistuessaan: "Liiga on pelkkää homojen munan ja ranteiden venyttelyä, yksiulotteisuus tappaa tunteen, arrivederci bastardo!" , istui Alfa Romeoonsa ja kaasutti äitinsä luo. Vielä on siis epäselvää palaako Luigi ja haluaako HCN - organisaatio enää riskialtista oman tien kulkijaa joukkoonsa.”
– Vantaan Sanomat, lyhyet

__

Hcn oikealaitahyökkääjä luigi monterosso kolarissa! Luigin alfa romeo törmäsi moottoritiellä 12 muuhun autoon kovaa vauhtia 60min ajan. Poliisin saapuessa paikalle monterosso syytti teknistä vikaa. Kaksi kuljettajaa loukkaantui mistä tähtilaituri vaikutti silmin nähden ylpeältä, tuuletettaen heittäytymällä vatsalleen. Paikallinen tuomioistuin ei tutki tapausta sukulaissyistä.
– Vantaan sanomat, onnettomuustoimitus

__

MONTEROSSO SYYTÖN!
Useissa ilmaisjakelulehdissä uutisoitu onnettomuus on tutkimuksissa osoittautunut vain osittain paikkaansa pitöväksi.
Tähtihyökkääjän kuljettamasta alfa romeo merkkillisestä urheilullisesta autosta on löytynyt useita vikoja. Tehtaan mukaan ne ovat osa auton luonnetta ja yksi vika kuuluu kulkuneuvon agressiiviseen varustepakettiin. Paikallisten Carabanierien mukaan asennettu karjapuskuri on silti vähintäänkin kyseenalainen. Kaikista henkilövahinko syytteistä luovuttiin koska monterosso oli loukannut myös itseään poliisin kiilatessa hänet tiensivuun. Sen sijaan viranomaiset ovat ilmiannon perusteella alkaneet tutkia hänen joukkuetoverinsa Salvador Dalin agitointia kauppajonossa hänen ollessa ostamassa kipulääkkeitä sekä sidetarpeita. Puolustaja tyytyi kommentoimaan tapausta sillä, että jono liikkui hitaasti ja jotain nyt piti tehdä momentuminkin uhalla. Dali lupasi hankkiutua terapiaan mikäli tämä toistuisi jonon liikkuessa selvästi kohti päämäärää.
– Italialainen suomessa, kausijulkaisu

__

HC Nilkkatulehduksen ongelmalapsi Luigi Monterosso:" Urheilua ja politiikkaa ei voi pitää erillään".
Sisiliassa äitinsä luona hermolomaileva voimalaituri ilmoittaa ihailevansa Christiano Ronaldoa. "En kättele murhaajia" selityksenä kättelemättäjättämiselle harjoituspelin Israelia vastaan jälkeen iski Luigiin. "Saan itsekin aina lisämotivaatiota palatessani jenkkejä vastaan, miksi minä saisin jäähyn selkääntaklauksesta jos USAkaan ei ikinä saa?" Fiilispelaaja Luigi lisää: "Vaikka joskus otamme pukukopissa yhteen Dalin kanssa, törmäilyni häneen peleissä on puhdasta sattumaa, Bubballakin on oikeus mielipiteihinsä..." Monterosso ilmoittaa myös sateenkaari - hihamerkkinsä vaihtuneen "Free Palestina"-logoon ja rivien välistä on luettavissa paluun Suomeen ja Nilkkatulehduksen riveihin tapahtuvan mahdollisesti pian." HUTissa olen löytänyt kadonneen muusani jälleen".
– Italiaano suomessa, kausijulkaisu

__

7PÄIVÄÄ 50e VINKKIPALKKIO SAARALLE.
Bolognan lomalla Saaran kameraan tarttui otos Monterossosta läheisissä tunnelmissa palesiinalaisen pojan kanssa. Nimikirjoitusta ei tippunut.
– 7päivää, asialehti

__

Halutaan myydä alfa romeo

- tuo kulkupeli jolla flaxi käy!!

Vuosimalli on viime vuosituhannen puolelta ja väri on luonnollisest alfa romeon (kärjen)punainen.
Tällä jalolla ja perinteikkällä kulkuneuvolla on viikoittain ajettu lyhyttä matkaa. Eli vähän ajettu pirssi! Auto on kuntoinen. Vähän alkuperäisiä osia. Kaarassa on ollut ralliratti ja käyttämättä kytkin. Erikoisvarusteina kierrettävät ikkunat ja talvirenkaat peltivanteilla.
Vaihdossa otetaan myös kunnon BMW johon voin antaa mukavasti välirahaa. Myös kimppakyydit Wink
Luopumisen syynä on että alan käyttää julkisia, mutten eettisistä syistä.
Maksu suoraan hsln kortille.

Tässä harrastusauto sanan perimmäisessä merkityksessä?

Yhteydenotot
Luigi Monterosso
Alfauros22cm@pelimies.org
Tai rohkeasti vaan juttelemaan kun olen hallilla - Myös pelin aikana. (Helpoiten tällöin tavoittaa jäähyboxsista.)

ILMOITUS VANTAAN SANOMISSA


_

VIIKONLOPUN LÄTKÄJUORUT

Pakkiparin välitkin alkoivat tulehtua dalin vaihtaessa pelinumerokseen 87 thomaksen arvosteltua pingviinejä homoikoneiksi joilla on haitallisempi vaikutus infantiiliin kuin teletapeilla. Lopullinen tulehtuminen syntyi laterin polttaessa erätauolla lahjaksi saamansa figuurin torch sytyttimellä. Dali kertoi huutamalla falsetissa sen olleen hänen rakkain ja ainoa lelunsa ja ele liennytyksestä. Perestroika tai glasnost tulkittiin ilmeisesti vain provosoinniksi ja aloituksissa vuoronperään nähty kurkunleikkaus tuovat jännitettä pysyvätkö hanskat kädessä pelin loppuun asti. Onko dalin toinen tappeluvoitto nyt vedonlyöjien noteeraama? Edellisen hän sai sparrissa islanders paidassa koska pelkäsi tappiosta koituvaa kostoa pukutiloissa.
– Tattarin sanomat


__

NILKKATULEHD SPECIAALI
Kauneus ja terveys lehden
juhlanumero 2015

SISÄLTÖ

Nilkkatulehduksen iskiessä
Toipumisaika on noin 1-2 päivää.

Negatiiviset tunteet tappaa
Coddard - Juuri sairaalasta kuntoutusohjeineen kotiutunut.

Olen keittiöpsykologi!
Monterosso - Vaihtoehtoterapia ja homeopatia. Parantaja Heimo "leikki" Kaverin yhteishaastattelu.

Hur mår du! Aivot virkeiksi kielten opiskelulla
Primadonna - Jag lärde mig svenska som eliten i att prata om det.

Ekerölinella hytissä
Later - Näin hoidat luunmurtumat kotikonstein: kustannustehokkain kokovartalopuudutus löytyy taxfreestä.


Jo mummi tiesi että ilman kolmiota on vitamiini
Dali - Onnistunut kivunhoito on iloisen liikunnan salaisuus.

Ei koskaan enää.
Jouni - Muutos ja jättäminen auttaa monella tavoin.

Venyttelemällä vetreäksi
Vljadimirr - Jääkiekkokeppijumppa vaikka parkkipaikalla.

Poljen kuin viimestä päivää.
Alme - Kuntopyörällä maapallon ympäri.

Riittävä uni auttaa muistamaan lastenkin nimet.
Ismael ismael - Kestyvyysvaje kuntoon neljällä työpaikalla.

Uusi mahdollisuus sekä meikki.
Kouluterveydenhoitaja Korvenaro Tia.

Mustasukkaisuus on ansa joka ei anna
Nico Demus


Hometta työpaikalla.

Testissä hiushoitotuotteet miehelle.

Irti riippuvuudesta

Persoonnallisuushäiriö ja narsismi, huomaa merkit.

Muista liukuvoide. Ei pelkkien perverssien ja taitamattomien työkalu.

Muista juoda vettä - kraanavesi usein puhdasta.

Halvat stereoidit usein placeboa.

Keltaiset silmät kielivät maksavauriosta.

Psykologi: älä elä valheessa

Pelaajajien yhteishaastattelu
"Tykkään satuttaa kanssaihmisiä" Thomas Later
"minäkin haluasin koskettaa" Luigi Monterosso
”Bitch pleace” Nico Demus
“Kyyti kotiin tarkoittaa kotoista kyytiä” Tsekki Primadonna
”Mihin on hävinnyt ritarillisuus ja herkkyys” Salvator Dali

Ilmestyy pikimiten


____6.6.2015 Valtakunnallinen pro-liiga magazine.

Mutta mitä tapahtui todella?

3.ERÄ, VIERASHALLI, LOPPUOTTELU, 3DIVARIN PLAYOFF FINAALIKuumaverinen tsekki huitoo ilmaa molemmin käsin yrittäen juuri ennen tyrmäystään yläkoukkua, poistuu boxiin naamaansa pidellen ja kysellen peiliä. Hetken päästä häntä seuraa Palle ruman ja turhahkon laitataklauksen jälkeen. Palle sanoo primadonnalle että no, ainakin melkein päästiin jatkoajalle ja se on kovin saavutus mitä olemme saaneet ja tulemme koskaan saavuttamaan.

KUNNES KIEKKO LIPUU SISÄÄN DEN GLIDER IN.

Väärään maaliin joka on monien mielestä oikea maali, kohtuus, oikeus ja syy miksi elämme, nousemme sängystä ja lottoamme. Palle ja Primadonna halaavat toisiaan, tsekin hokiessa varo kasvoja mutta nauraen. Hölmistynyt henkilökunta jähmettyy ja ruotsalainen lyö lasin rikki ja vetää donnan perässään yli jäälle. Heidän tippuessaan kenttään Monterosso luistelee mailapystyssä ja hyppää kolmanneksi perse edellä.

Taivaalta sataa kimalletta. Ulkona kuulemme ilotulituksen. Katsomo buuaa. Kolmikko karjuu kasassa epäselviä päättömyyksiä kunnes Dali astuu jäälle, erottaa heidät toisistaan nauraen ja näyttäen keskisormea ylös - jumalalle.

Palkintoja jaetaan. Monterosso itkee vuolaasti. Donna unohtaa vaatia syöttöpistettä. Dali tunnustaa rakkautensa. Palle kirjoittaa sopimuksen sapkoon. Later neppailee jossain lasten kanssa. Coddard tiputtaa aseensa. Korpiaro nielaisee purkan. Vladimir häviää vedonlyönnissä. Ismail-issmael karjaisee PERKKELE.

Hcn Nilkkatulehdus mestariksi 23 sekuntia ennen jatkoaikaa vastustajan omasta maalista.

blind

Posts : 8
Join date : 2015-02-02

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum