Lehdistön aarteita

Go down

Lehdistön aarteita

Post by blind on Thu Oct 13, 2016 1:20 am

Ikivaltaa Teollisuusalueella

Tattarisuolla neekerikatu 11 sijaitseva  ilmeisesti hylätty majavanlihatehdas on silminnäkijöiden mukaan romahtanut kasaan. Pelastuslaitos tutkii tapauksen iltapäivällä muiden kiireiden jälkeen. Hälytyskeskuspäivystyksessä epäiltiin ettei sinne ainakaan kukaan tärkeä ole loukkuun jäänyt, kertoo ilmoituksen tehnyt Arvo Liikainen evp.

Kai tuollaisen ne huligaanit ihan lämpimikseen viiltelevät rikki, arvio Liikanen ja toteaa etrei ymmärrä yhtään nykynuorisoakaan, nykyaikaa ja nykypostikin on ihan käsittämätöntä nykyään.

Metro lehti 2015.


---------------
Kupla-halli romahti ydinkeskustassa!

RATTIJUOPPO ASIALLA


Is paikanpäällä


Ainekset suurempaan onnettomuuteen olivat olemassa sillä hallia käyttää viikoittain salibandy joukkue juntin nikkatulehdus fc.

Urheilukäytössä olevan kankaisen, 37 metriä leveän, 75 metriä pitkän ja 14 metriä korkean kuplahallin romahduksen syyksi on osoittautunut autoilijan kova tilannenopeus.

Hallin kyljestä tutkijat havaitsivat punaista maalia ja ilmeisesti alfa romeo merkkisen auton etupuskurin. Puskuria oli yritetty irroittaa siinä onnistumatta mikä ilmeisesti romahdutti koko huteran rakennuksen. 

Kaksi miestä siinä on ollut iso ja pienempi, voi olla kävelytyylistä päätellen nainenkin. Kertoo onnettomuustutkija arvo liikanen, joka teki hälytyksen aamulla kello 5.32.

Tuollaisiss noin vanhoissa italialaisissa autoissa on paljon vikaa ja olematon jäänesto joten mekaaninen vika yhdistettynä rajuun tilannenopeuteen lienee aiheuttanut onnettomuuden. Kertoo paikalla käynyt poliisi. No, eihän sitä rattijuoppoutta voi poieskaan sulkea, mutta kyllä tällaista aina ensi lumien aikaan tulee nuorisolta vastaan kun pitää päästä vähän kokeilemaan käsijarrua. Ei tollasia pelejä herrasmiehet kuljeeta.

Ylipainehalli kuuluu alueen suurimpiin ja se on valmistunut nousukaudella 1987. Entinen liikkeenharjoittaja myi sen muutama vuosi sitten palloiluhalliyhtiölle sadalla eurolla. Halli on jo nyt ylittänyt kahdella vuodella valmistajan aikanaan lupaavan käyttöiän.

Hallissa ei ollut tapahtumahetkellä ihmisiä eikä sitä oltu käytetty lähipäivinä. Poliisi ei tutki tapausta pienten taloudellisten vahinkojen takia.

Iltasanomat

Uutisen ensin julkaisi iltalehti mobiili.

----------------
HCN TIEDOTTAA
Hoki vinter klassika 2015!


Eash divarikiekkoa pelaava hc nilkkatulehdus sekä beaver elämys arena oyj ylpeänä kertovat seuraavan runkosarjapelin hc tekkentikkua vastaan pelattavan avojäällä ensi perjantaina!

Ulkojäätapahtumaa ison maailman malliin olemme kaavailleet pitkään ja nyt saimme elämämme tilaisuuden sen järjestämiseen.

Saavu paikalle ja tue myös edistyksellistä hallihankettamme!

------------
HCN TIEDOTTAA

Suuren enakkonsuosion takia pelaamme vielä seuraavatkin pelimme vinter klassika II-VI. Ulkotapahtumana.

Lisäksi kaipaamme talkoo väkeä ja työkaluja viikonloppuna uupouuden hallin harjaannostajaisiin. Omat juomat kuumat tai kylmät mukaan beaver hengessä!

Paikalla myös joukkue jakamassa nimikirjoituksia sen jälkeen kun halli on saatu tikattua ja vedetty takaisin entistä ehompana pystyyn.


-------------

HALLIN ROMAHDUS VAKUUTUSPETOS?

Alibin tähtireportaasi

Alkuviikosta tattarisuolla tapahtui kummia. Kolme mustiin pukeutnutta miestä nähtiin hämäräpuuhissa neekeritie yhdessä. Epäillyt liikkuivat mustalla amerikkalaisvalmisteusella muskeliautolla ja taivaalla nähtiin lentokoneen valot.

Saamiemme tietojen mukaan aamulla poltettuna löytynyt halli kuului liivijengi beaverseille ja oli vakuutettu huomattavasta summasta. Kovalla rahalla sitä kesällä laitettiin, tietää juhlissa toisinaan mukana ollut piri lissu.

Paikalliset koiran-ulkoiluttajat ovat jo pitkään epäilleet jotain laitonta olevan tekeillä. Väkeä tulee ja menee ja pakkasyössä kuuluu outoa mylvintää niinkuin jotain kidutettaisiin. Verisiä ukkoja on kärrättymilloin milläkin kyydillä pois ja virkavaltakin on toisinaan nähty paikalla.

Salakuljetusta, ihmiskauppaa, pahoinpitelyjä, satanistsia rituaaleja, velanperintää sekä prostituutiota on sanottu hallilla normaaliksi illaksi. 

Satanismia, ihmisuhreja, kiddypornon kuvaamista.

Outoja valoja ja yhteislaulua. Sitten yhtäkkiä aivan hiljaista ja paikalta poistutaan muutaman kymmenen minutin päästä päät painuksissa kuin orgioita häpeillen. Kertoo pIkallinen markku joka on monesti ollut alueella tekemässä ufo-havaintojaan.

Ammattimaisia bulvaaneja pöytälaatikkorunoilijoita

Yritimme tavoittaa hallin omistavaksi tahoksi väitettyä henkilöä thaimaasta missä monet pyramidihuijarit ja pedofiilitkin lymyilee lain pitkää kouraa karussa. Hän ei vastannut puhelimeen sillä yrittämällä.

Myös poliisi oudon vaisu.

Toimituksen vasikan mielestä juttu liittyy isompaan kokonaisuuteen missä mukana voi ja onkin päihe, ase ja tupakkavero poliisinpäällikkö kaarnaio. Huumeita, kyllä, niitäkin sieltä saa, kysy vaan millasia ja kuinka paljon niin heti järjestyy kertoo epäilemättä luotettava entinen linnakundi kahdeksankymmentä luvulta.

Jengisotaa vai yhteenliittymää? Jää nähtäväksi. Siihen asti paikallisten kuuluu elää pelossa ja paranoiassa.

Alibi magazines.


-------

HCN TIEDOTTAA
Beaver is back to business!


Kiitos kaikille osallistuneille. 

Ilman teitä sankka fanijoukkomme, hytisisimme edelleen kylmässä ja joukkue vaihtaisi kamojaan bussissa. Eiköhän teillekkin nuo vinta klassikat ole nytten ainakin neljäksi vuodeksi nähty ja nautita kostean hallin tuomasta suojasta täysin keuhkoin.

Osallistujille seuraavaan peliin sisäänpääsy erikoishinnalla.

Kyllä nyt kelpaa!

Ry Beaver enterteiment and sport areena oyj

____

blind

Posts : 8
Join date : 2015-02-02

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum