Tattarisuon aviisi : Nilkkatulehdus - onko veteraaneilla enää voitettavaa?

Go down

Tattarisuon aviisi : Nilkkatulehdus - onko veteraaneilla enää voitettavaa?

Post by Mrosso-fan on Mon Jul 31, 2017 9:43 pm


Beaver areenan pihalla on hiljaista. Juuri uudelleenpäällystetyn asfaltin halki lipuu iso katumaasturi ääneti. "Ei hyvää päivää" - toteaa Lauri H.Alme tupakoinnin lomassa. "Kyllä maailma on pilalla nykyään kun miehekkäät autotkin on tollasia..." Toimittaja tulkitsee että mies ei kovin innoissaan ole pihalle uuden sponsorin Carunan toimesta perustetusta sähköautojen latauspisteestä. "Demuskin ajelee jollain Setlalla, noh se nyt on niitä kettutyttöjä...." Ah tosiaan, Aviisin toimitukseen onkin tihkunut tietoja että joukkueen mainoskasvo Niko Demus tekee uraa muusikkona Los Angelesissa. Asia tosin huomioitiin mediassa melko laajasti kun paparazzi-kuvat Demuksen läheisistä tunnelmista Madonnan kanssa tulivat julkisuuteen. Tämä herättääkin kysymyksen, onko maailmanmaineeseen nousseella seksisymbolilla enää motivaatiota palata Malmille. Mies on Twitter-tilinsä mukaan myös aktivoitunut debatoimaan Yhdysvaltojen sisäpolitiikasta ja puoluekytköksistä huhutaan jo.

Demuksen jatkosopimuksen ollessa edelleen välimiesselvittelyssä, missä on Thomas Later? Viime kaudella mies oli lahjoittanut pelivarusteensa hyväntekeväisyyteen ja hävinnyt koko kaudeksi. Viimeisten huhujen mukaan mies on toiminut rakennustyömaalla urakkaduunarina Pohjois-Ranskassa. Salvator Dalin on kuultu puhuvan Malmin paikallisessa muutaman viskipaukun jälkeen "Laterin paluusta". Tämä herättää luonnollisesti suurta mielenkiintoa koko Suomen urheilukansan parissa. Jotta viime kauden kaikki yllättänyt menestys voisi jatkua, on Laterin rautaiselle työmoraalille varmasti tarvetta.

Entä Dali? Viime kauden mestaruusjuhlat eivät ole lakanneet vieläkään Malmilla. Nyrkkisankaria kohdellaan asukkaiden keskuudessa "Suurimpana suomalaisena". Olipa mies ilmoitettu ehdolle Malmin perussuomalaiset ry:n kunnallisvaaliehdokkaaksikin ja ennakkoasetelmat kadulla petasivat miehelle todellista äänikuninkaan roolia. Ennusteissa jopa Jan Vapaavuoren kanssa samoille määrille. Pienehkö skandaali vaalien ehdokasasettelussa kuitenkin sai aikaan Dalin vetämisen pois ehdokkuudesta päivää ennen ennakkoäänestystä. Tattarisuon aviisin saamien tietojen mukaan paikallisosaston puheenjohtaja oli väärentänyt Dalin allekirjoituksen ehdokassopimukseen. Dali itse on kommentoinut asiaa viskilasin äärestä lyhyesti: "Ööö uh?".

Tässä vaiheessa ainoa varma kiinnitys tulevalle kaudelle on Tehokuningas (HCN ry:n ostama virallinen titteli) Prima Donna. Mies on ollut pre-season peleissä vetreällä pelipäällä ja voitontahtoa uhkuvana. Miehen haastatteluista on kummunnut poikkeava rentous ja toisaalta tuttu itsevarmuus. Tähän hyväntuulisuuteen voi olla syynä miehen viimekauden jättipalkkiollaan ostama uusi Swan-vene, millä Donna on viettänyt kesän eri satamissa Suomessa. Mies on tuttu näky niin Katajanokan purjehdusseuran laiturissa, kuin myös viimeksi Hangon meripäivillä yhdessä hyvän ystävänsä Teemu Selänteen kanssa. Miehet ovatkin vakionaamoja Helsingin suihkuseurapiireissä, mukanaan Aleksi Valavuori ja Jasper Pääkkönen. Nelikolla on myös huhuttu olevan useita yhteisiä liikehankkeita alkamassa, kuuluisimpana ehkä sotaveteraaneille rakennettava oma sauna/hoitokoti/kasino Eiranrantaan. "Marskin maja"- työnimella kulkeva hanke on tosin pienessä vastatuulessa sosiaalisessa mediassa käytyä ilmi että oven face-controlin tarkoituksena on päästää sisään vain "aitoja suomalaisia".

Pre-season peleissä Tehokuningas-Donnan laidalla Monterosson tilalla on viilettänyt Luigin serkkupoika Calabriasta. Gigi DeTropea kiekkoilee Eliteprospects.com:n tietojen mukaan Italian 2.divisioonassa. Aviisin tietojen mukaan mies on nuorin DeTropea veljeskatraasta. Hänen isoveljensä Giancarlo piipahti myös pari kautta sitten nopeasti nilkan riveissä. Gigi on isoveljestään poiketen vähemmän fyysisempi, mutta tehokkaampi hyökkääjä.

Entä Monterosso? Miehen huhuttiin kiertelevän tällä hetkellä Italiassa omien sanojensa mukaan nauttimassa kulttuurista, mutta Facebookin mukaan mies on pyörinyt Balkanilla ja ilmeisesti palannut nyt Suomeen. Sosiaalisessa mediassa pyörineet kuvat kertovat miehen kunnosta huolestuttavaa sanomaa. Viime kaudella vielä elämänsä parhaan kauden pelannutta taituria ei meinaa tunnistaa utuisista lomakuvista. Onkin siis erittäin suuri kysymysmerkki palaako Monterosso ja jos palaa, minkä kuntoisena. HC Nilkkatulehduksen onneksi Gigi tuntuu paikkaavan serkkunsa pelipaikan paremmin kuin hyvin, eikä usean vuoden sopimuskaan ole epärealistinen.

Lauri H. Alme sammuttaa savukkeensa ja ilmoittaa suuntaavansa hallin uuteen baariin. Mennessään hän korjaa oveen riipustetun Lions Clubin kyltin suoraksi: "Tehokuningas Prima Donnalle, kerhomme kunniajäsenelle". HC Nilkkatulehdusta ei ole tunnistaa samaksi joukkueeksi joka vielä viime kauden alussa rämpi aladivareissa pahoissa taloudellisissa (ja oikeudellisissa) ongelmissa. Nyt pelaajat ovat maailmalla tunnettuja ja Donnan ansiosta myös Suomen bisnesmaailman ykkösnimiä. Tämä näkyy myös hallin puitteissa. Mutta onko joukkue varmasti tukevalla pohjalla, vai päättyykö kausi katastrofiin. Keisarilla on uudet vaatteet, vai onko?


Mrosso-fan

Posts : 4
Join date : 2015-01-29

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum