Uudenvuoden viikkotiedote

Go down

Uudenvuoden viikkotiedote

Post by blind on Fri Dec 30, 2016 6:53 pm

HCN VIIKKOTIEDOTE

Joukkueen viime aikoijen tehokoneen ja ikuisen tähtihyökkääjän Luigi Monteresson lomaillessa etelä-norjan bilekeskuksessa on joukkue jatkanut vakuuttavia otteitaan helpohkossa vitos-divarissa erikoismiehityksellä.

Pakkipari Demus/Dali on nostettu hyökkäykseen, missä heillä on suuria vaikeuksia uskaltaa mennä reilusti vastustajan siniviivan yli. Tunnollisuus on vaivannut diagnoosiksi asti. Maalimäärät eivät ole useinkaan erikoisia, mutta riittäviä. Etenkin Demuksen intoutuessa lähentelemään hattutemppuja ja Dalin tehdessä mukamas vastahakoisesti se maali, kun sitä tarvitaan.

Sarjaa on jäljellä peli, mistä pisteellä tulee pokaalin virkaa ajava kolpakko. Joten otetaan asiaankuuluvan ylimitoitetut paineet ja syytetään kaikkea epäolennaista, mikäli Primadonna ei pääse sitä ojentamaan ensimmäisenä lankomiehelleen nosteltavaksi.

Odotamme innolla Luigin paluuta hallille, kantolaukussaan pikkukoira Bukarestista Smile Uskomme hiihtämisen ja hauvan silittelyn tehneen superlatiivillemme hyvää ja vähentävän viharikoksia viisiminuttisten muodossa. Dali muistuttaa että hänellä on ikävä, mutta Salvator nyt kaipaa myös esimerkiksi ensimmäistä maailmansotaa, sitä kun astui naulaan tai kuplamuovia.

”Voittaminen ei ole tärkein, se on ainoa päämäärä”
- Donald Trump

Hyvää loppukautta 2016/17 kaikille joukkueen vipeltäjille ja maskotille!

Lessu Hesu Alme
Rakettisuunnittelija

Coddardin terveiset cadillacin takapenkiltä teboililta
”Pelisysteemi on ollut yksinkertaisuudessaan ymmärrettävä ja olemme pelanneet tasapainoista koko kentän peliä. Vaikka olenkin suoraviivaisen maalia kohti meiningin kannattaja, on tässäkin pointtinsa kerta yllättäen voitamme. En tosin täysin vielä käsitä ylivoimapeliä - mitä on tapahtunut ja voiko silloinkin tämä joukkue saada maalin aikaan.
Vahvistuksena oleva Carlos Saatana muricasta vaikuttaa aatteen ja arvojen mieheltä. Vaikka onkin laittomana maassa, eikä suostu puutarhatöihin.
Kun Trump tulee valtaan, näette pelisysteemissäni uskomattomia aivan mahtavan ennennäkemättömiä uudistuksia!
We will make HCN great again! Happy new year land of great and glory and so long Osama. God bless the chosen ones real natives. Born in the U.S.A. Born in the U.S.A. I m a cool rocking daddy in USA. Yeah.”

Primadonnan terveiset Vlatavan terassilta
”En tiennytkään että meillä on joukkueessa tuon nimisiäkin pelaajia, kuin Dalis ja Demu. Painottaisin nyt kuitenkin - että toisinaan tärkeintä on kakkosyöttäjä - joka käytännössä tekee maalin. Minulle kuuluisi tuplapisteet niistä. No terveisiä sitten kaikille kauniille tytöille.”

Dalin terveiset vesilaitokselta
”Minulla on huono omatunto demuksen väkivaltaisesta käytöksestä ja omasta käytöksestäni kautta linjan. Rauhaa ja rakkautta sekä isällisiä haleja vuoteen 2004!”

Demuksen terveiset buduaarista
”Vittu ei saatana ei helvetti ei perkele ei saatana ei saatana ei vittu jes score! Hyvä jätkät! Hyvä me! Vuodet vaihtuu ja naiset myös siis kaunistuu!”

Luigin terveiset 90-discosta pub poronkusemasta
Heippa heterot siellä ankeessa kasvukeskuksessa. Kyllä se minulle käy että leikitään. Mun puolesta voidaan siirtyä vaikka cheerleadereiksi jos saan olla romahtavan pyramidin alimmaisena tai vaikka rivitanssiin, mikäli asut ovat pinkeet. Juokaa viiniä! erikoisbissejä! relatkaa! hyvää vuotta!
Ps ja kun palaan, osaan taas pari uutta viihdyttävää kikkaa, mitkä opin koiraltani. Vinkkinä kerjää, kieri ja nouda. Esitä kuollutta on vaikea.

blind

Posts : 8
Join date : 2015-02-02

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum