Mies luigin kyydissä

Go down

Mies luigin kyydissä

Post by blind on Mon Nov 28, 2016 10:47 pm

Pihalta kuuluu rajoittimen hakkausta ja pösön vinkuna kun se lähestyy Tattarisuon hallia ykkösvaihteella. Ranskalaisesta nousee italialainen Luigi Monterosso ja hänen uusi avustajansa Oululainen Sebastian.

"Sebu on opettanut minulle lkauniita kikkoja ja luovaa peliä politiikan saralta" aloittaa keromuksen Luigi ja jatkaa hengästyneenä "myös miehen ottaminen sekä lättyjt palaavat peliin. Jalostamme paitsiot muille jatkossakin, sillä niissä on paljon populistisen huutelun varaa".

Taustalla kaukalon laitoja pystyttävä Salvator Dali on vaitonainen ja polttaa ketjussa katkoen filtterit malluista. Jotain selvästi miettien ja sanomisiaan pidätellen.

"Sebbu tulee olemaan valtava henkinen voimavara tulevina kausina seiska divarissa. Toivottavasti ei kuitenkaan liian väsyttävä fyysisesti.." Naureskelee tähtiyksilöpelaaja ja vaihtaa pitkiä merkitseviä katseita uuden avustajansa kanssa. Myös kädet meinaavat vaellella hinttien seisoessa lähekkäin.

"Voitte olla varmoja, että Sebuku tulee vaatimaan minulle Laterilta ylijäävän paitakoristeen rintaan!"

Dali pamauttaa vasaralla itseään käteen ja heittää vasaran mahdollisesti Luigia kohti. Mutta arvioi totutusti etäisyyden ja voimansa väärin.

"Tärkeintä ei ole voitto vaan hallitusvastuu ja laaja fanikunta. Segmentointi on tärkeää. Haemme etenkin elämäänsä pettyneiden suosiota katteettomilla lupauksilla ja syyttämällä vasemmanlaidan punaviher pakki Demusta. Oikeassa pakissa on paljon hyvää oikeistolaista vihaa, jota voimme käyttää hyödyksi. Tyhmäkin kun on. Keskustan Primadonnan menestyksellä lopulta ratsastetaan."

Dali lataa värikuula asettaan ja poistuu paikalta eikä kerro koska palaa.

"Kännissä ja läpällä." kuiskaa Sebastian.

Kaukalon laidat on vielä pystyttämättä.

blind

Posts : 8
Join date : 2015-02-02

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum